Portech referencia munka bemutatása

Előző blogcikkünkből megtudhattad, hogyan válassz ezermestert Pécs környékén. Ma pedig egyik referencia munkánkat mutatjuk be.

A megbízónk kérése és igényei alapján egy bevásárlóközpontban található üzlethelyiségbe készítettünk egyedi beépített bútort, ami az áruk tárolására, illetve bemutatására szolgál.

Első lépésben a fiúk felmérték a helységet, majd néhány napon belül tervekkel illusztrált árajánlatot adtunk át és megegyeztünk az ügyféllel.

Ezek után megkötöttük a vállalkozási szerződést, fél év garanciát és kötbért vállaltunk, ugyanis el kellett készülni a nyitás napjára.

Gábor tervei alapján, a lapszabászaton elkészültek az elemek, melyeket a gyors helyszínre szállítás után egy munkanapon belül összeszereltünk.

Az egyedi bútor funkcionalitását, megjelenését, színvilágát, vasalatát, fogantyúját stb. tekintve 100%- ban a megrendelő igényei alapján készültek el, akit a beszerelés után – hasznos szakmai tanácsokkal is elláttunk.

Kérj árajánlatot egyedi bútor készítésére! A bútoráruházakban megvásárolt lapraszerelt bútorok össze- és szétszerelését is vállaljuk!

Elérhetőségeink:

Takács Gábor

+36 30 288 5627

Terleczky Zsolt

+36 70 356 1875

Email: info@housework.hu

Web: https://housework.hu/