Egyedi bútor készítés Pécs környékén

Múltheti írásunkban bemutattuk a Portech referencia munkánkat, ma pedig az egyedi bútorkészítés szolgáltatásunkról tudhatsz meg többet.

Egyedi bútorok gyártása és beépítése

A Housework.hu csapata a lakás és házkarbantartás, javítások mellet foglalkozik beépített bútorok gyártásával, valamint egyéb asztalos munkák kivitelezésével is. Ha például nincs időd a mosogatógép bekötésére, vagy egyáltalán nincs tapasztalatod lapraszerelt bútor összeszerelésben, akkor keresd az ezermestereket Pécs területén.

Beépített szekrények gyártása lépésről-lépésre

Napjainkban a lakástulajdonosok előszeretettel választják az egyedileg készített gardróbszekrényeket, tolóajtós beépített szekrényeket, hiszen elegáns és praktikus bútordarabok lehetnek az előszobában, a nappaliban, illetve bármilyen helyiségben.

A tolóajtóknak köszönhetően keskeny helyen is kényelmes használhatod.

Az egyedi bútorkészítés előtt kiválaszthatod a színt, illetve a kiegészítőket például a fogantyúkat, zárat, csillapítókat. Azért, hogy megkönnyítsük a választást, biztosítunk számodra bemutatótermeket, valamint internetes katalógusokat.

A helyszíni felmérés során kedvedre válogathatsz szín- és anyagmintáink közül, melyeket színkártyákon is meg tudsz tekinteni.

Mivel az egyedi ajánlat elkészítése nekünk is sok munka és idő, ezért az ilyen ajánlat díja magába foglalja a kiszállási díjat, a tervezést, illetve az elkészítés idejét is.

Milyen előnyökkel jár, ha minket választasz?

Az eredmény garantált, hiszen évtizedes munkatapasztalattal rendelkezünk: szakértőkből álló csapatunk hosszú ideje van már a szakmában.

Gyorsak vagyunk: ránk nem kell heteket várnod, de minden munka esetében egyedileg tudjuk megmondani a vállalt határidőt.

Rugalmasak vagyunk: ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre és az általunk gyártott bútorok esetében az ár tartalmazza a beépítés költségét is.

Segítségre lenne szükséged az egyedi bútorod megtervezéséhez?

Minden esetben előre érdemes eldöntened, hogy mit szeretnél tárolni a beépített szekrényedben.  Ugyanis nem mindegy, hogy például a takarítószerek tárolására szeretnéd használni, vagy az ingeket, kabátokat, ruhákat tervezed vállfára akasztani vadonatúj szekrényedben. 

Asztalos mestereink segítenek megtervezni a megfelelő mélységgel, szélességgel, magassággal rendelkező egyedi bútorodat.

Ha bármilyen kérdésed lenne az egyedi szekrényed kialakításával/kivitelezésével/árával kapcsolatban, akkor ne késlekedj!

Kérj árajánlatot egyedi bútorkészítésre a Kapcsolat aloldalunkra kattintva, vagy keress minket telefonon:

Takács Gábor

+36 30 288 5627

Terleczky Zsolt

+36 70 356 1875