Egyedi bútorok tervezése és gyártása

Egyedi bútortervezés az asztalos műhelyben

Előző blogcikkünkből megtudhattad, hogyan készíthetsz bútort házilag. Ma pedig az egyedi bútorgyártásról tudhatsz meg többet!

Napjainkban a bútorok minden otthonban alapvető daraboknak számítanak. Nem könnyű olyan bútort találni, ami mindenki ízlésének és elvárásainak megfelel, hiszen rengeteg márka kínálja portékáját a bútor áruházakban, illetve az online webáruházakban.

Mégsem fordulhat az elő, hogy ne találnád meg a tökéletes konyhabútorodat, vagy beépített szekrényedet, mivel ma már megterveztetheted és legyártják neked persze – gondosan odafigyelve a részletekre – egyedi bútorodat.

A Housework.hu csapata nagyon odafigyel, és nagy hangsúlyt fektet a tervezésnél az olyan szempontokra, mint:

  • az egyedi igények felmérése
  • a megfelelő stabilitás és tartósság
  • valamint a maximális helykihasználás, vagyis a bútorok tervezésekor figyelembe kell venni a helyiség adottságait.

Egyedi bútorok gyártása profi asztalossal

Az egyedi bútorok tagadhatatlan előnyökkel bírnak. Ha jobban belegondolsz, akkor arra juthatsz, hogy az egyedi bútoroknak gyakorlatilag nincsenek is hátrányos tulajdonságai, mivel személyre szabottan készülnek a profi asztalos műhelyében.

Természetesen ehhez az kell, hogy az egyedi bútor megtervezését követően, olyan asztalos szakemberek lássanak neki az egyedi bútor gyártásának, akik már számos ügyfélnek – maradéktalanul teljesítették a kívánságait.

Annak érdekében, hogy neked is a lakásodban pompázzon az egyedi bútorod és tényleg ideális formát öltsön a megálmodott konyhai, fürdőszobai, hálószobai, előszobai, vagy nappali bútorod – a tervezéstől a kivitelezésig – mindennek tökéletesen kell megvalósulnia.

Ha te is belevágsz az egyedi bútor megtervezésébe és legyártatásába, akkor olyan egyedi bútort kapsz a pénzedért, amely minőségi anyagokból készült, gondosan és precízen kivitelezett, és még az ingatlanod értékét is növeli!

Tulajdonképpen minden szempontból megéri egy ilyen projektbe belevágnod, hiszen, ha minden 100%-ban passzol, akkor nem fogod megbánni, hogy az egyedi bútor mellett tetted le a voksodat.

Ha Te is úgy döntesz, hogy egyedi bútort szeretnél a lakásodba, vagy a családi házadba és erre a feladatra egy hozzáértő és profi asztalost szeretnél megbízni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kérj személyre szabott árajánlatot a weblapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, vagy klikkelj a kapcsolat oldalunkra!

Takács Gábor

+36 30 288 5627

Terleczky Zsolt

+36 70 356 1875